Natsu

Bobbi Blue Natsu Wakanda Tachunga

Natsu
Natsu

Natsu is dus onze 3e reu binnen de roedel en het echte kakkenestje. Hij is de zoon van Nord-Ulv Artur Anders en Nuca-Nanook- Wakanda Tachunga en geboren op 16 maart 2015.

We vonden het ontzettend jammer dat we geen nakomeling konden hebben van Nagaya omwille haar heupdysplasie. Vorig jaar werd het nest geboren van Tuur, Nagaya’s broer. Bij mij was onmiddellijk de interesse gewekt maar gezien hier al 3 wolfhonden rondliepen hadden we toch zoiets van we gaan dat toch maar niet doen.

Tot ik op nestbezoek ging en net mijn lievelingspupje nog vrij was !!!! Ik mijn stoute schoenen aangetrokken en een bericht naar het thuisfront gestuurd van ik heb een pup gekocht ! Ik dacht ik ga reactie krijgen van je bent gek of zoiets maar het enige ik te horen kreeg was een bericht met ok in. Om een lang verhaal kort te maken hebben we dan na veel wikken en wegen besloten om Natsu toch aan te schaffen.

Ik heb er nog geen splitseconde spijt van gehad dat we hem gekocht hebben desondanks zijn vele saarloosstreken. Hij is hier onze grootste boef binnen de roedel. Hij heeft al meer kattekwaad uitgespookt dan ons 3 honden samen. Bij thuiskomst werd hij door Nagaya van kop tot staart volledig afgevlooid en niet op een zachte manier. Hij wist op dat moment al dat hij naar haar te luisteren had. Hij is een eerste klas tuinarchitect en een enorme dief wat alles wat eten betreft. Meermaals hebben wij geen vlees gehad of moest ik iets verzinnen omdat mijnheer met het vlees op zijn tenen was. Shaetano neemt grotendeels de opvoeding op hem en dat is op zich heel goed. Natsu neemt veel over van Shaetano maar is niet zo vrij als hem. Hij is meer gereserveerd. Hij is een heel lieve, zachte maar heel ondeugende hond. Op wandelingen doet hij het fantastisch en luistert (voorlopig nog) naar het eerste bevel.